Viipurin Reipas

 Voimistelun Iloa

KAUSIMAKSUT


Viipurin Reippaan jäsenmaksu on 30€/vuosi.                                           Jäsenmaksu jaetaan maksettavaksi kausimaksujen yhteydessä.


Kausimaksut harrasteryhmillä (sisältää seuran jäsenmaksun)

Temppu-ja harrastevoimistelu sekä Freegym: 140€/kausi (syys/kevät)

Nuoret aikuiset ja aikuisvoimistelu 1,5h/vk: 155€/kausi (syys/kevät)

Seniorivoimistelu: 45€/kausi (syys/kevät)

Ekstratreeni: 100€/kausi (syys/kevät) (tarjolla pronssi,- hopea- kulta ja nuorten aikuisten ryhmille.)

Mikäli haluaa ilmoittautua kahteen harrasteryhmään, tulee toisesta ryhmästä maksaa maksu 125€ lisäten se omatoimisesti laskuun. Merkkiryhmiin voi ilmoittautua vain yhteen.


Kausimaksut kilparyhmillä (sisältää seuran jäsenmaksun)

Telinevoimistelu kehitysryhmä

Telinevoimistelu tytöt

Telinevoimistelu pojat pienet

Telinevoimistelu pojat Isot


Vivace

Stelle

Delizia


Kilparyhmien harjoitusmaksut laskutetaan kolmessa erässä kevät, kesä- ja syyskauden alkaessa.

Kilparyhmien harjoituskaudet ovat:

syyskausi 1.9 – 31.12

kevätkausi 1.1 – 30.4

kesäkausi 1.5 – 31.8

Voimistelija sitoutuu ryhmänsä harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä. Mikäli harjoitukset peruuntuvat ei harjoitusmaksua hyvitetä. Jo maksettua harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli voimistelija lopettaa kesken kauden. Jos voimistelija tulee ryhmään kesken kauden, ei maksusta anneta hyvitystä.

Harjoitusmaksujen lisäksi kuluja syntyy mahdollisista leireistä sekä kilpailumatkoista, jotka laskutetaan erikseen aina toteuman mukaisesti leirin/kilpailun jälkeen. Alkeiskilpa- ja kilpavoimistelijoiden tulee itse lunastaa kilpailulisenssi tai Stara-lisenssi.

Voimistelija on myös itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan voimisteluharjoituksissa, -matkoilla ja -kilpailuissa. Vakuutuksen voi hankkia Suomen Voimisteluliiton tarjoaman lisenssin yhteydessä.

Perhealennus on 20€/ kausi. Alennus annetaan toiselle, kolmannelle jne. saman perheen lapselle tai aikuiselle.  Muistathan ilmoittaa yhden lapsen sisaralennusryhmään ja sen jälkeen valitsemaasi ryhmään, jolloin laskusta vähentyy automaattisesti tuo 20€

Kuitti maksuista on esitettävä valmentajalle viimeistään kolmansissa harjoituksissa tai lähetettävä seuran sähköpostiin viipurin.reipas@gmail.com. Mikäli kuittia ei ole esittänyt määräaikaan mennessä, ei ryhmässä saa jatkaa voimistelua. Uudet voimistelijat saavat käydä kaksi kertaa kokeilemassa, jonka jälkeen riittää että maksaa kausimaksun vaikka eräpäivä olisi mennyt. Järjestelmä tekee automaattisesti eräpäivän kahden viikon päähän.