Viipurin Reipas

 Voimistelun Iloa

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset syksyn 2018 ryhmiin seuraavasti:


Perhealennus 20€ toisesta jäsenestä alkaen.

Muistakaa ilmoittaa toinen, kolmas jne. jäsen ensin sisaralennusryhmään ja sitten perusryhmään, jotta vähentää laskusta 20€. Jos unohtuu, voi itse vähentää 20€ laskusta.


Kilparyhmät, pronssi-hopea-ja kultamerkin suorittaneet:

Ke 30.5.2018 klo 18.00- Su 10.6.2018 klo 18.00


Näihin ryhmiin voivat ilmoittautua vain niihin kuuluvat ja merkin suorittaneet! Ilmoitautuminen mahdolista vain yhteen ryhmään.

Myös ekstaryhmiin ilmoittautumiset tällöin. (ekstaryhmät tarkoitettu vain merkkien suorittaneille, tästä tulee 100€ lisämaksu). Muistakaa ensin ilmoittaa perusryhmään ja sitten ekstraryhmään.

Tämän jälkeen mahdolliset muutokset ryhmissä vielä mahdollisia, näistä olemme yhteydessä, kun näemme kuinka täyteen ryhmät tulevat.


Vanhojen voimistelijoiden ilmoittautumiset harrasteryhmiin:

Ke 13.6.2018 klo 18.00- La 30.6.2018 klo 18.00


Vapaa ilmoittautuminen kevät 2018 kaudella mukana olijoille temppuvoimisteluihin, harrasteryhmiin, aikuisryhmiin ja freegymiin vapaasti iän mukaan.


Toukokuun ryhmissä, kesäleirillä ja keväällä jonoissa olevat saavat ilmoittautua vapaasti:

Ma 25.6.2018-30.6.2018 aikanaHUOM! KAIKKI VÄÄRIIN AIKOIHIN TAI VÄÄRIIN RYHMIIN ILMOITTAUTUNEET POISTETAAN RYHMISTÄ!

Noudatathan aikoja.

Mikäli et ole ilmoittautunut määrättynä aikana, emme voi taata enää ryhmäpaikkaa vanhoille voimistelijoille.

Ilmoittautumispalvelu on auki vain ilmoitetut ajat.Uusien voimistelijoiden ilmoittautumiset harrasteryhmiin:

Ma 6.8.2018 klo 18.00 alkaen


Vapaa ilmoittautuminen uusilla voimistelijoilla temppuvoimisteluihin, harrasteryhmiin ja freegymiin iän mukaan sen mukaan kuinka paljon paikkoja on jäljellä.


Kausimaksut harrasteryhmillä (sisältää seuran jäsenmaksun)

Temppu-ja harrastevoimistelu sekä Freegym: 140€/kausi (syys/kevät)

Nuoret aikuiset ja aikuisvoimistelu 1,5h/vk: 155€/kausi (syys/kevät)

Seniorivoimistelu: 45€/kausi (syys/kevät)

Ekstratreeni: 100€/kausi (syys/kevät) (tarjolla pronssi,- hopea- kulta ja nuorten aikuisten ryhmille.)

Mikäli haluaa ilmoittautua kahteen harrasteryhmään, tulee toisesta ryhmästä maksaa maksu 125€ lisäten se omatoimisesti laskuun. Merkkiryhmiin voi ilmoittautua vain yhteen.

 

TeamGym Kilpaharrastelinja:


Tähän ryhmään saavat ilmoittautua kultamerkin suorittaneet.

(tämä viesti ei koske niitä jotka ovat jo kilpaharrastelinjassa)Alustavat ilmoittautumiset kilpaharraste.vire@gmail.com 1.6. mennessä

Ilmoita lapsesi nimi ja syntymäaika


Mikäli ilmoittautuneita tulee todella paljon, pidetään taitotestit, joiden mukaan ryhmään valitaan.Kilpaharrastelinja 1, 2006-2007            Ti 17.30-19 (Harjun koulu), Pe 17.30-19    

Kilpaharrastelinja 2, 2004-2005            Ti 16-17.30 (Harjun koulu), Pe 17.30-19


Harjoitukset keskittyvät TeamGymin osa-alueisiin: Volttirataan, Trampettiin ja vapaaohjelmaan.
Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Toiset ovat Harjun koululla, jossa harjoitellaan vapaaohjelmaa.

Ryhmän on tarkoitus käydä muutamissa TeamGymin kilpaharrastesarjan kilpailuissa.


Tähän ryhmään pitää sitoutua. Syksy 2018 maksaa 300€ (syyskuusta joulukuuhun) ja kevät 2019 maksaa 300€ (tammikuusta kesäkuuhun).

Tämän lisäksi tulee lisenssi/vakuutus-, seuran toppi- ja kisamaksut. Ne laskutetaan myöhemmin.


Mikäli ilmoittautuneita tulee todella paljon, pidetään taitotestit, joiden mukaan ryhmään valitaan.

Tämän lisäksi ei voi osallistua kultaryhmiin, mutta ekstratreeneissä voi käydä 100€ lisähintaan, mikäli haluaa käydä 3 kertaa viikossa.


 


Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen jäsenrekisteripalvelun kautta. Sinulla tulee siis olla toimiva internetyhteys tehdäksesi ilmoittautumisen. 

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi sähköiseen jäsenrekisteripalveluun, johon pääset suoraan tästä linkistä.

Voimisteluseura Viipurin Reipas ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran toiminnanjohtajalle numeroon 050 9113192.


KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä lomake, johon täytetään suoraan VOIMISTELIJAN HENKILÖTIEDOT. Varmista kuitenkin, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero on vanhemman!! 

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot antamaasi sähköpostiin.


ALAKÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖIMINEN 

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä, esim. omat tai naapurin lapset, eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä omat tiedot -sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot                        (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). 

Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.                                                           SUOSITTELEMME KUITENKIN TEKEMÄÄN REKISTERÖITYMISEN SUORAAN LAPSEN TIEDOILLA!


VOIMISTELURYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa ryhmätarjontaan ryhmät -sivulla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmään aiot ilmoittautua. Tämän jälkeen siirry sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

Kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Perhealennus on 20€/ kausi. Alennus annetaan toiselle, kolmannelle jne. saman perheen lapselle tai aikuiselle. Muistathan ilmoittaa yhden lapsen sisaralennusryhmään ja sen jälkeen valitsemaasi ryhmään, jolloin laskusta vähentyy automaattisesti tuo 20€

 


 

.